Samarbejdspartnere

Bangs Hønniker har været en uvurderlig hjælp gennem hele processen. Lige fra valg af foderautomater til rådgivning om race.


Deres mange års erfaring med opdræt og slagtning har sikret en rolig og gnidningsfri proces og vi glæder os over at de har været leveringsdygtige med gode kyllinger, samt kan hjælpe os med slagtningen af dem når de har nået den ønskede størrelse.



Vi ønsker at når man køber en lækker gourmetkylling hos os så skal man også have mulighed for at få en fantastisk gourmetøl med i kurven.

Derfor har vi lavet et samarbejde med Krenkerup Gods, som laver de lækreste øl på egen maltbyg og med fokus på rig smag.

Vores egne favoritter er Guldøllen og Doppel”bocken” (som kyllingerne siger), men de smager alle fantastisk, så prøv jer frem og find jeres egne favoritter.

Den lækre gourmetrestaurant på Strandgade i København har i flere år taget imod vores grøntsager. Specielt asparges er blevet leveret på ugentlig basis i sæsonen, men også små kartofler og karotter har fundet vej til køkkenet i Christianshavn.

Her tilbereder den sublime chefkok og medejer, Yves Le Lay, de lækreste retter til servering i den fantastiske restaurant med kun 14 siddepladser, hvor han engageret fortæller om retterne og råvarerne som han nøjsomt har udvalgt – lige i Svinningegårdens ånd.

© Copyright. All Rights Reserved.